Back To Top

  • Καλωσορίσατε......

    Ο ιστότοπος αυτός δημιουργήθηκε με βασικό στόχο την ενημέρωση για κάθε είδους δραστηριότητες και εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα στο σχολείο μας, αλλά και με φιλοδοξία να εξελιχθεί σ΄ένα forum ευρύτερης επικοινωνίας και προβληματισμού. Θέλουμε και επιδιώκουμε ένα σχολείο ανοιχτό στις προκλήσεις των καιρών, ένα σχολείο που θα συμβάλλει στη διαμόρφωση ολοκληρωμένων προσωπικοτήτων, ικανών να ενταχθούν ομαλά στην κοινωνική πραγματικότητα. Ελπίζουμε πως η παρουσία μας στο διαδίκτυο κατατείνει σ΄αυτό. Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΓΑΛΑΤΙΝΗΣ

  • Το Γυμνασιακό Παράρτημα της Εράτυρας...

    Με τη υπ. Αρίθμ. 71336/Δ4/24-6-2011 (ΦΕΚ 1575/τΒ΄/27-06-2011) υπουργική απόφαση του Υπουργείου Παιδείας, το Γυμνάσιο Γαλατινής συγχωνεύεται με το Γυμνάσιο Εράτυρας. Από το σχολικό έτος 2011-12 το σχολείο λειτουργεί με την επωνυμία Γυμνάσιο Γαλατινής, έχει έδρα τη Γαλατινή, ενώ τα τμήματα της Εράτυρας παραμένουν στο κτήριο του πρώην Γυμνασίου Εράτυρας, λειτουργώντας ως παράρτημα του Γυμνασίου..

  • Η βιβλιοθήκη ...

    κόσμημα του σχολείου μας!!!

  • Το σχολείο μας...

    με τους μαθητές μας!!!

  • Κλαδαριές στην Εράτυρα...

    με τους μαθητές μας!!!

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΓΑΛΑΤΙΝΗΣ

η μόρφωση είναι δύναμη...!

Αθλητικές Εκδηλώσεις 2016

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΓΑΛΑΤΙΝΗΣ

 

 Αθλητικές εκδηλώσεις 03/10/2016                

 

      Στα πλαίσια της θεσμοθέτησης της Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού, το Γυμνάσιο Γαλατινής μετά από σχετική απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων οργάνωσε και υλοποίησε πρόγραμμα εκδηλώσεων που περιελάμβανε:

α) στοχευμένες θεωρητικές δράσεις για τα οφέλη του Αθλητισμού και τη χαρά της συμμετοχής χωρίς το άγχος της νίκης και β) αθλητικές δραστηριότητες επικεντρωμένες στη μαζική άθληση, το ευ αγωνίζεσθαι και το δίκαιο παιχνίδι.

      Αναλυτικά, προβλήθηκε  η ξένη ταινία με τίτλο «CoachCarter», που αναδεικνύει τον σημαντικότατο ρόλο του αθλητισμού στην κοινωνικοποίηση των νέων και στην παροχή ίσων ευκαιριών. Στο σκέλος των αθλητικών δραστηριοτήτων, διεξήχθησαν τουρνουά μικτής συμμετοχής για αγόρια και κορίτσια στα αθλήματα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης, του ποδοσφαίρου 5 εναντίον 5, της καλαθοσφαίρισης  και της πετοσφαίρισης.  Η έμφαση δόθηκε στη μαζική συμμετοχή των μαθητών (ανεξάρτητα από τις ατομικές τους ικανότητες), στην αυθόρμητη συγκρότηση των ομάδων και στη διεξαγωγή της διαιτησίας από τους ίδιους τους μαθητές.

      Η διενέργεια των εκδηλώσεων στα πλαίσια της Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού για τρίτη συνεχή χρονιά  κρίνεται από το Σύλλογο των Διδασκόντων απόλυτα επιτυχημένη, καθώς  η συμμετοχή των μαθητών υπήρξε σχεδόν καθολική, ενώ και το περιεχόμενο και η θεματολογία των δραστηριοτήτων παρουσίασαν ποικιλία και κάλυψαν το εύρος των ενδιαφερόντων των μαθητών.

                                                                                          

                                                                Τρυγώνης Χρήστος ΠΕ11

 

 

 

    

 


 


 

 


 

 


Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 5 επισκέπτες και κανένα μέλος

Copyright © 2024 Γυμνάσιο Γαλατινής. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το Joomla! είναι Ελεύθερο Λογισμικό που διατίθεται σύμφωνα με τη Γενική Δημόσια Άδεια Χρήσης GNU.