Back To Top

  • Καλωσορίσατε......

    Ο ιστότοπος αυτός δημιουργήθηκε με βασικό στόχο την ενημέρωση για κάθε είδους δραστηριότητες και εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα στο σχολείο μας, αλλά και με φιλοδοξία να εξελιχθεί σ΄ένα forum ευρύτερης επικοινωνίας και προβληματισμού. Θέλουμε και επιδιώκουμε ένα σχολείο ανοιχτό στις προκλήσεις των καιρών, ένα σχολείο που θα συμβάλλει στη διαμόρφωση ολοκληρωμένων προσωπικοτήτων, ικανών να ενταχθούν ομαλά στην κοινωνική πραγματικότητα. Ελπίζουμε πως η παρουσία μας στο διαδίκτυο κατατείνει σ΄αυτό. Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΓΑΛΑΤΙΝΗΣ

  • Το Γυμνασιακό Παράρτημα της Εράτυρας...

    Με τη υπ. Αρίθμ. 71336/Δ4/24-6-2011 (ΦΕΚ 1575/τΒ΄/27-06-2011) υπουργική απόφαση του Υπουργείου Παιδείας, το Γυμνάσιο Γαλατινής συγχωνεύεται με το Γυμνάσιο Εράτυρας. Από το σχολικό έτος 2011-12 το σχολείο λειτουργεί με την επωνυμία Γυμνάσιο Γαλατινής, έχει έδρα τη Γαλατινή, ενώ τα τμήματα της Εράτυρας παραμένουν στο κτήριο του πρώην Γυμνασίου Εράτυρας, λειτουργώντας ως παράρτημα του Γυμνασίου..

  • Η βιβλιοθήκη ...

    κόσμημα του σχολείου μας!!!

  • Το σχολείο μας...

    με τους μαθητές μας!!!

  • Κλαδαριές στην Εράτυρα...

    με τους μαθητές μας!!!

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΓΑΛΑΤΙΝΗΣ

η μόρφωση είναι δύναμη...!

Δραστηριότητες 2017-2018

Άθληση 2018

 

Λίγες μέρες πριν: Οι μαθητές δηλώνουν τα αθλήματα στα οποία θέλουν να συμμετάσχουν. Την ίδια μέρα: Η Μέρα αθλητισμού ξεκινάει με αγώνες σκακιού και τραπεζικής αντισφαίρισης. Συνεχίζεται με ποδηλατάδα και πεζοπορία στο ξωκλήσι της Αγίας Τριάδας με συμμετοχή όλων. Κεράκια, αναζήτηση ρυθμού στο ξωκλήσι, έτσι για να μην ξεχνιόμαστε. Στάση για αμύγδαλα- μαζεύουμε, σπάζουμε με κατάλληλη πέτρα και φυσικά τρώμε, όσοι επιθυμούμε. Πώς; φυσικά και είναι και αυτό γυμναστική! Προσοχή στα πικραμύγδαλα, μόνο πέντε ημερησίως. Επιστροφή στο σχολείο. Ποδήλατα: εμπροσθοφυλακή και οπισθοφυλακή.Στη μέση πεζοπόροι. Αγώνες ποδοσφαίρου, μπάσκετ, βολεϋ στον αύλειο χώρο ( έτσι για να χρησιμοποιούμε και καμιά περίεργη λέξη). Την επόμενη μέρα: Αχ, ήταν τελικά όμορφη αυτή η Παρασκευή. Στο "τι σου άρεσε περισσότερο", εγώ, κύριε, λέω πεζοπορία. Εσείς;

Οργάνωση: Τρυγώνης Χρήστος. Συμμετοχή: Διευθυντής, καθηγητές και μαθητές Γυμνασίου Γαλατινής Παρ. Εράτυρας. Αυτά...

Φωτογραφία tookapic/pixabay

Λειτουργία Σχολείου

Οι εγγραφές για το σχολικό έτος 2018-2019 γίνονται στο Γυμνάσιο Γαλατινής μέχρι τις 30/06/2018. 

 

Από τη Διεύθυνση

Επίδοση ελέγχων

Οι μαθητές του Γυμνασίου Γαλατινής - παρ. Εράτυρας θα  παραλάβουν τους ελέγχους προόδου τις εξής μέρες:

Τη Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018 οι μαθητές της Γαλατινής μπορούν να παραλάβουν τους ελέγχους προόδου από τις 09.00 μέχρι τις 13.00 το μεσημέρι από το σχολείο της Γαλατινής.

Την Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018 οι μαθητές του παραρτήματος Εράτυρας μπορούν να παραλάβουν τους ελέγχους πρόοδου από τις 09.00 μέχρι τις 13.00 το μεσημέρι από το σχολείο της Εράτυρας.

 

                                                                                                                                  Ο Διευθυντής

                                                                                                                              Παντσίδης Χρήστος

Ταξίδι στον χρόνο

Η Γραφίς Γαλατινής παρουσιάζεται

Πολιτιστικά προγράμματα

Την Παρασκευή 18/5 το Γυμνάσιο Γαλατινής- Παράρτημα Εράτυρας παρουσίασαν στη Γαλατινή τα δύο πολιτιστικά προγράμματα πάνω στα οποία εργάστηκαν οι μαθητές του σχολείου. Το πρώτο πρόγραμμα με τίτλο " Ταξίδι στον χρόνο - Ανακτορική αρχιτεκτονική" παρουσιάστηκε από τους μαθητές των τμημάτων Γ1, Γ2, Β2. Το δεύτερο πρόγραμμα με τίτλο "Γραφίς Γαλατινής: ένα ηλεκτρονικό περιοδικό" παρουσιάστηκε από τους μαθητές του Β1. Στην παρουσίαση παρευρέθηκε ο σχολικός σύμβουλος των φιλολόγων κ. Γκανάκας Ιωάννης, ο οποίος είναι σύμβουλος παιδαγωγικής καθοδήγησης του σχολείου μας, ο Διευθυντής κ. Παντσίδης Χρήστος, οι καθηγητές, οι μαθητές καθώς και πλήθος γονέων. Οι μαθητές απέδειξαν ακόμη μια φορά τη δημιουργικότητα και τη φρεσκάδα των ιδεών τους παρουσιάζοντας, γράφοντας και παίζοντας θεατρικές σκηνές. Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους!

   

 
 

Κυκλοφοριακή αγωγή

Στα πλαίσια της θεματικής εβδομάδας το Γυμνάσιο Γαλατινής - Παράρτημα Εράτυρας εργάστηκε ποικιλοτρόπως πάνω στα επιλεγμένα θέματα και συνομίλησε με ειδικούς που κληθήκαν στο σχολείο μας. Στο θέμα της κυκλοφοριακής αγωγής η Εράτυρα δημιούργησε το παρακάτω επιτραπέζιο παίρνοντας ιδέες από το παιχνίδι "φιδάκι" με εμψυχώτρια την καθηγήτρια Μήτου Παναγιώτα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ

Hμερήσια εκπαιδευτική επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

 

 

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΓΑΛΑΤΙΝΗΣ & ΤΜ. ΕΡΑΤΥΡΑΣ,

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ

 

Ø   ΚΤΕΛ ΚΟΖΑΝΗΣ ΑΕ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ Travel for you, 370 € με ΦΠΑ για λεωφορείο 62 θέσεων

 

Ø   ΗΕRMES TOURS , 400 € για λεωφορείο 60 θέσεων

 

Ø   KP HOLIDAYS, 290 € άνευ ρητής αναφοράς θέσεων λεωφορείου στο έντυπο προσφοράς

 

Καλώς ήλθατε

 

Το Γυμνάσιο Γαλατινής - Παράρτημα Εράτυρας καλωσορίζει με χαρά όλους τους μαθητές του και τους εύχεται Καλή Δημιουργική Χρονιά. Ο Διευθυντής και οι καθηγητές του σχολείου θα είναι κάθε στιγμή συμπαραστάτες και αρωγοί στο ταξίδι της ανακάλυψης, της περιπέτειας και της δημιουργίας. Σε αυτό τα ταξίδι της μάθησης χρειαζόμαστε φρέσκιες ιδέες, μεράκι και όρεξη να αναζητήσουμε και να ανακαλύψουμε όλοι μαζί αυτόν τον κόσμο, τον μικρό και μέγα.

Καλώς ήλθατε, λοιπον, αγαπητοί μαθητές! 

 

Ο Διευθυντής                                                                            Ο Σύλλογος των Καθηγητών

Παντσίδης Χρήστος 

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας ένας επισκέπτης και κανένα μέλος

Copyright © 2024 Γυμνάσιο Γαλατινής. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το Joomla! είναι Ελεύθερο Λογισμικό που διατίθεται σύμφωνα με τη Γενική Δημόσια Άδεια Χρήσης GNU.