Back To Top

 • Καλωσορίσατε......

  Ο ιστότοπος αυτός δημιουργήθηκε με βασικό στόχο την ενημέρωση για κάθε είδους δραστηριότητες και εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα στο σχολείο μας, αλλά και με φιλοδοξία να εξελιχθεί σ΄ένα forum ευρύτερης επικοινωνίας και προβληματισμού. Θέλουμε και επιδιώκουμε ένα σχολείο ανοιχτό στις προκλήσεις των καιρών, ένα σχολείο που θα συμβάλλει στη διαμόρφωση ολοκληρωμένων προσωπικοτήτων, ικανών να ενταχθούν ομαλά στην κοινωνική πραγματικότητα. Ελπίζουμε πως η παρουσία μας στο διαδίκτυο κατατείνει σ΄αυτό. Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΓΑΛΑΤΙΝΗΣ

 • Το Γυμνασιακό Παράρτημα της Εράτυρας...

  Με τη υπ. Αρίθμ. 71336/Δ4/24-6-2011 (ΦΕΚ 1575/τΒ΄/27-06-2011) υπουργική απόφαση του Υπουργείου Παιδείας, το Γυμνάσιο Γαλατινής συγχωνεύεται με το Γυμνάσιο Εράτυρας. Από το σχολικό έτος 2011-12 το σχολείο λειτουργεί με την επωνυμία Γυμνάσιο Γαλατινής, έχει έδρα τη Γαλατινή, ενώ τα τμήματα της Εράτυρας παραμένουν στο κτήριο του πρώην Γυμνασίου Εράτυρας, λειτουργώντας ως παράρτημα του Γυμνασίου..

 • Η βιβλιοθήκη ...

  κόσμημα του σχολείου μας!!!

 • Το σχολείο μας...

  με τους μαθητές μας!!!

 • Κλαδαριές στην Εράτυρα...

  με τους μαθητές μας!!!

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΓΑΛΑΤΙΝΗΣ

η μόρφωση είναι δύναμη...!

ΓΙΟΡΤΗ 17ΗΣ ΝΟΕΜΒΡΗ 2012

17/11/2012

{becssg}fvto/17-11-2012{/becssg}

Η φετινή γιορτή της 17η Νοεμβρίου διοργανώθηκε και παρουσιάστηκε εξ ολοκλήρου από τους μαθητές της Γ΄ Γυμνασίου της Γαλατινής. Ως  καθηγήτρια Αγγλικών χρησιμοποίησα τις ώρες του μαθήματός μου για τις πρόβες που κάναμε στην αίθουσα τελετών του σχολείου. Χρησιμοποίησα το σύνολο των μαθητών και το καλύτερο κομμάτι είναι ότι τα παιδιά όχι μόνο έκαναν κτήμα τους  τη γιορτή και τα νοήματά της αλλά συμμετείχαν ενεργά καθ? όλη τη διάρκεια της. 4 παιδιά εκφώνησαν την  ομιλία, μία μαθήτρια ήταν υπεύθυνη προγράμματος, 4 ήταν οι εκφωνητές του «Εδώ Πολυτεχνείο», 3 διάβασαν λογοτεχνικά κείμενα, 2 ήταν υπεύθυνοι για την ηχητική παρουσίαση και άλλοι 2 υπεύθυνοι χωροθέτησης και φυσικά όλοι ήταν μέτοχοι της γιορτής σε όλη τη διάρκειά της από τις πρώτες πρόβες μέχρι την τελική παρουσίαση της. Τους αξίζει ένα τεράστιο μπράβο. Μεγάλη ήταν και η βοήθεια των συναδέλφων Σακελλάρη Κωνσταντίνου και Σιανόλα  Ελένης για το έξτρα οπτικο-ακουστικό υλικό.

Σημαδοπούλου Δέσποινα

Καθηγήτρια ΠΕ06 Αγγλικής

 

 

{becssg}fvto{/becssg}

Παρακάτω παρατίθενται τα σχόλια των ίδιων των  παιδιών.

Γ. ΠΑΥΛΟΣ Στη γιορτή της 17 Νοέμβρη ήμουν αφηγητής της γιορτής και μου άρεσαν πιο πολύ οι πρόβες γιατί είχανε πολύ χαβαλέ.

Κ. ΧΑΡΗΣ Εγώ ήμουν στο ραδιοφωνικό σταθμό και μου άρεσε πολύ η διαδικασία της γιορτής.

Ρ. ΑΝΕΣΤΗΣ Εγώ ήμουν στα ηχητικά και μου άρεσαν πολύ τα τραγούδια και οι πρόβες είχαν πλάκα.

Κ. ΓΙΩΡΓΟΣ Στη γιορτή έλεγα ένα ποίημα. Αυτό που μου άρεσε ήταν όλη η γιορτή.

Κ. ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ Εγώ ήμουν υπεύθυνος χωροθέτησης. Εμένα μου άρεσε η γιορτή αλλά δεν μου άρεσε ο ρόλος μου. Αλλά δεν πειράζει.

Κ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Στη γιορτή ήμουν στην αφήγηση. Μου άρεσε γενικά όλη η γιορτή. Ειδικά στις πρόβες.

Μ. ΧΡΙΣΤΙΝΑ Στη γιορτή που κάναμε με την καθηγήτρια των Αγγλικών εγώ παρουσίασα το πρόγραμμα και στη γιορτή μου άρεσε πιο πολύ προς το τέλος που αφήναμε τα λουλούδια. Και επίσης γενικά μου άρεσε πολύ η γιορτή επειδή ήμασταν οργανωμένοι

Κ. ΧΡΙΣΤΙΑΝΝΑ Στη γιορτή ήμουνα στο ραδιοφωνικό σταθμό μαζί με άλλα τρία παιδιά. Ήμουνα εκφωνήτρια. Το καλύτερο ήταν στο τέλος όπου ήμασταν όλοι μαζί. Μου άρεσε που αφήναμε τα λουλούδια όλοι. Και το τραγούδι «Αν θα μπορούσα τον κόσμο να άλλαζα»

Ζ. ΒΙΚΥ Σε αυτή την πετυχημένη γιορτή περισσότερο από όλα μου άρεσε ο ραδιοφωνικός σταθμός (οι εκφωνητές) διότι ήταν τέσσερα άτομα τα οποία τις πρόβες μας έκαναν να γελάσουμε πολύ αλλα και ο DJ επειδή λατρεύω τη μουσική. Επίσης μου άρεσε πάρα πολύ το τέλος της γιορτής.

Γ. ΖΩΗ Εγώ διάβασα ένα ποίημα με μια φίλη μου. Η σκηνή αυτή μου άρεσε πολύ. Πιο πολύ όμως με ενθουσίασε το τέλος της γιορτής που το κάθε ένα παιδί είχε από ένα κόκκινο γαρύφαλλο και στο τέλος το άφηνε σε ένα ράφι που έμοιαζε με τάφο ενός αγωνιστή.

Λ. ΧΑΡΑ Εμένα πιο πολύ από όλα στη γιορτή που κάναμε ήταν τα ποιήματα που είπαν όλα τα παιδιά και τα τραγούδια που λέγαμε στο ενδιάμεσο της γιορτής. Επίσης, μου άρεσε πολύ όταν αφήναμε τα γαρύφαλλα πάνω στον ψεύτικο τάφο.

Μ. ΒΙΚΥ Στη γιορτή μου άρεσε αυτό που ήμουν. Δηλαδή εκφωνήτρια ραδιοφωνικού σταθμού. Επίσης μου άρεσε πολύ το ποίημα που είχε η Ζωή με την Χαρούλα.

Κ. ΙΩΑΝΝΑ Στη γιορτή ήμουν αφηγήτρια μαζί με ακόμα 3 παιδιά. Περισσότερο μου άρεσε που στο τέλους αφήναμε κάτι κόκκινα γαρύφαλλα και φωνάξαμε «Εδώ Πολυτεχνείο» με τη σειρά που εμφανιστήκαμε και μετά όλοι μαζί.

 

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 7 επισκέπτες και κανένα μέλος

Copyright © 2024 Γυμνάσιο Γαλατινής. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το Joomla! είναι Ελεύθερο Λογισμικό που διατίθεται σύμφωνα με τη Γενική Δημόσια Άδεια Χρήσης GNU.