Back To Top

  • Καλωσορίσατε......

    Ο ιστότοπος αυτός δημιουργήθηκε με βασικό στόχο την ενημέρωση για κάθε είδους δραστηριότητες και εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα στο σχολείο μας, αλλά και με φιλοδοξία να εξελιχθεί σ΄ένα forum ευρύτερης επικοινωνίας και προβληματισμού. Θέλουμε και επιδιώκουμε ένα σχολείο ανοιχτό στις προκλήσεις των καιρών, ένα σχολείο που θα συμβάλλει στη διαμόρφωση ολοκληρωμένων προσωπικοτήτων, ικανών να ενταχθούν ομαλά στην κοινωνική πραγματικότητα. Ελπίζουμε πως η παρουσία μας στο διαδίκτυο κατατείνει σ΄αυτό. Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΓΑΛΑΤΙΝΗΣ

  • Το Γυμνασιακό Παράρτημα της Εράτυρας...

    Με τη υπ. Αρίθμ. 71336/Δ4/24-6-2011 (ΦΕΚ 1575/τΒ΄/27-06-2011) υπουργική απόφαση του Υπουργείου Παιδείας, το Γυμνάσιο Γαλατινής συγχωνεύεται με το Γυμνάσιο Εράτυρας. Από το σχολικό έτος 2011-12 το σχολείο λειτουργεί με την επωνυμία Γυμνάσιο Γαλατινής, έχει έδρα τη Γαλατινή, ενώ τα τμήματα της Εράτυρας παραμένουν στο κτήριο του πρώην Γυμνασίου Εράτυρας, λειτουργώντας ως παράρτημα του Γυμνασίου..

  • Η βιβλιοθήκη ...

    κόσμημα του σχολείου μας!!!

  • Το σχολείο μας...

    με τους μαθητές μας!!!

  • Κλαδαριές στην Εράτυρα...

    με τους μαθητές μας!!!

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΓΑΛΑΤΙΝΗΣ

η μόρφωση είναι δύναμη...!

Γιορτή 28ης Οκτωβρίου 2017

Στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου Γαλατινής κ τμ Εράτυρας εορτάστηκε και τη φετινή σχολική χρονιά 2017 – 2018 η εθνική επέτειος της 28ης Οκτωβρίου με τη σύσσωμη  συμμετοχή της μαθητικής μας κοινότητας, την παρουσία των εκπαιδευτικών του σχολείου και την τιμητική παρουσίαγονέων των μαθητών μαςπου παρακολούθησαν την επετειακή μας εκδήλωση.

Σε κλίμα σεβασμού και δέους, για τον αγέρωχο και αδιαπραγμάτευτο πατριωτισμό των πεσόντων ηρώων μας κατά το Έπος του 40, συγκεντρωθήκαμε στον σχολικό χώρο για να αποτίσουμε φόρο τιμής στο βωμό της απαράμιλλης αυτοθυσίας και του αξιοθαύμαστου πατριωτισμού των θερμοπυλομάχων του Λαού μας στα δύσκολα χρόνια του γερμανοϊταλικού πολέμου.

Με βαθύ αίσθημα σεβασμού και υπερηφάνειας για τους προγόνους μαςπου έδωσαν το αίμα τους για την υπεράσπιση των πανανθρώπινων αξιών της Ελευθερίας, της Δημοκρατίαςτης Ειρήνης και της Ανεξαρτησίας, οι μαθητές και οι μαθήτριες του σχολείου συνέδραμαν την εορταστική εκδήλωση με απαγγελίες ποιημάτων, χορευτικά και θεατρικά δρώμεναπου βιωματικά και παραστατικά ανέδειξαντον πρωταγωνιστικό ρόλο πολιτικών προσωπικοτήτων, αλλά και του απλού λαού στα ιστορικά γεγονότα, τις καταστάσεις και τις εξελίξεις που συνθέτουν την εποποιία του 40.

Την τελετή πλαισίωσαν η προβολή οπτικοακουστικού υλικού (video – αφιερώματος και ψηφιακών διαφανειών) και ηχητικών ντοκουμέντων, καθώς και  διαχρονικά άσματα από τη σχολική χορωδία εναρμονισμένα με το κλίμα και το πνεύμα της εποχής, που κατέστησαν το εορταστικό  αφιέρωμα στην 28η Οκτωβρίου ουσιαστικό και εύληπτο από τους μαθητές και την πρόσληψη των ιστορικών γεγονότων ελκυστική, άμεση και κατανοητή από το σύνολο των παρευρεθέντων στην εκδήλωση.

Επιπλέον, η εκπαιδευτική κοινότητα τίμησε, ως είθισται, τους πρωτεύσαντες μαθητές της παρελθούσης σχολικής χρονιάς με την απονομή βραβείων και αριστείων και συγκρότησε τη «Σημαία» ορίζοντας τον σημαιοφόρο και τους παραστάτες της σχολικής παρελάσεως της 28ης  Οκτωβρίου.

 

Σακελλάρης Κώστας ΠΕ02  

 

 

 

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 4 επισκέπτες και κανένα μέλος

Copyright © 2024 Γυμνάσιο Γαλατινής. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το Joomla! είναι Ελεύθερο Λογισμικό που διατίθεται σύμφωνα με τη Γενική Δημόσια Άδεια Χρήσης GNU.